Morten Nørby

Uddannet skuespiller ved Statens Teaterskole i København 1990-94, har medvirket i TV, film, Radio og teaterproduktioner, (deriblandt Kentaur – odsherred teatercenter, Narnia- Løven heksen og garderobeskabet – Aarhus teater, Ongobongoland – Plan B/Hustes teater og Ulvepigen Tinke – spillefilm) har vedvarende plejet sit virke som sangskriver, sanger og danser i bandet VILDNIS.

Med Vildnis har han, i snart 20 år spillet Danmark tyndt og optrådt på klubber og festivaller. Udgivet 3 albums – VILDNIS (2003), KØBENHAVN BY NIGHT (2005), UD AF DET BLÅ (2013).

Vildnis modtog P4 prisen med ordene;

“Tilsammen udgør poesien og musikaliteten i Vildnis en helhed…På to vellykkede og legesyge cd’er har de opdateret visetraditionen til dette årtusinde”

 

Niclas Knudsen

Guitarist og komponist, har i de sidste 20 år været involveret i det danske musikmiljø i mange forskellige sammenhænge.

Har som band leader udgivet CD’er med grupperne Ibrahim Electric, Fra De Varme

Lande og Human Beat Boxer (med den amerikanske trommeslager Adam Nussbaum), Jungle Breed, Niclas Knudsen Quartet og som sideman med grupperne Radiostar, Jesper Lundgaard Trio , Vildnis og Rasmus Nøhr.

Modtog i 1999 en grammy for sin medvirken på Hans Ulriks “Jazz and Mambo” og vandt 1. præmie ved Gexto Jazzcompetition både med bandet Science Fiction Quartet i 1996 og bandet Out To Lunch i 1999.

Modtog I 1998 Roland´s musikpris og har høstet ros hos anmelderne for sine to solo-

CD’er “Human Beat Boxer” og “Human Beat Boxer – Second Stroke”.

Har spillet i stort set hele verden med det succesfulde orkester Ibrahim Electric i løbet af de sidste 10 år og udgivet 7 CDer med selvsamme orkester.

Han har blandt mange andre store personligheder spillet med Billy Preston, John Tchicai, Ray Anderson, Dave Liebman, Adam Nussbaum og Tom Jones.

Niclas Knudsen har undervist i guitar og sammenspil på alle musikkonservatorier i Danmark, og underviser for tiden på Det Fynske Musikkonservatorium i Odense og på Rytmisk Konservatorium i Kbh.